måndag 8 juni 2009

Mellansnack

Kära Twitter. Jag är ledsen att du ska behöva höra det såhär, via en blogg, men det är dags för oss att ta farväl av varandra. Kanske inte för evigt men i alla fall för nu. Vår relation fungerar inte längre. Du kväver mig. Tar för stor plats. Jag behöver tid för mig själv. Behöver tänka. Lev ditt liv nu, Twitter. En dag kanske vi ses igen. Ta hand om dig.

* * *

Underbara Alexandra Dahlström är på framsidan av tidningen Plaza med rubriken "Alexandra Dahlström - Sveriges Scarlet Johansson". De har till och med försökt få henne att likna henne.

Tänker: Vad är det för fel på att vara hela världens Alexandra Dahlström?

* * *
* * *

Jag skrev 100 saker om mig själv för en vecka sedan.
Delvis självutlämnande, vissa av dem har jag faktiskt inte sagt till någon förut, men jag inser också att det inte finns något på listan som jag faktiskt tycker är jobbigt att erkänna för andra och mig själv.
Så nu tänker jag, i hopp om att utvecklas som människa, försöka skriva något om mig själv som jag skäms över:

Ibland klarar jag inte av när andra ska vara roliga och i centrum. Jag blir som ett svart hål som suger energi ur rummet.

* * *

Det sista avsnittet av Söndagsparty med Filip & Fredrik var OTROLIGT bra. Det har hållt varierande kvalitet får man lov att säga men topparna är höga och vi ska vara glada att vi får uppleva det F&F gör för svensk underhållning.
Bäst var när Filip sa att Felix Herngren var en väldigt dålig ståuppkomiker en gång i tiden och Kevin Spacey blixtsnabbt inflikade: "But he's very good when he sits down".
Och sketchen när Fredriks lilla dotter Pella skulle flytta in hos Marcus Schenkenberg var det roligaste jag sett på länge.

* * *

Idag har varit en bra hårdag.

* * *

För att en blogg ska vara bra tror jag på oklarheten huruvida bloggförfattaren är RÖVÄRLIG eller bara driver med sina läsare.
Och för att få den känslan är jag fullständigt jävla RÖVÄRLIG.
Eller kanske driver jag bara med er.

* * *

Jag är trött på att finnas överallt. Twitter, Facebook, bloggen, msn, fan och hans moster. Just nu finns jag BARA HÄR, okej? I min lägenhet med ett 9-pack nuggets och en trefemma, iklädd endast blåa shorts och med Friendly Fires i högtalarna. Att finnas överallt tar för mycket tid och energi. En dag loggar jag ur. Stänger ner. Men inte idag.

1 kommentar:

Thilda sa...

HAHA, du ger upp twitter!!!!