lördag 6 december 2008

Om jag var en rik man; del 2

Om jag hade hänsynslöst mycket pengar skulle jag:

1. Bygga världens högsta byggnad och placera landets enda tandläkarmottagning på översta våningen. Övriga våningar ska vara tomma men tapetserade med Rod Stewart-affischer. Det kommer inte finnas någon hiss.

2. Byta ut alla präster mot orangutanger. Bara för att alla begravningar skulle bli så roliga.

3. Öppna ett hotell där man håller gästerna vakna på nätterna. Genom att exempelvis sätta igång larmet, hyra in Cannibal Corpse som får riva av ett par nummer och anlita Peder Lamm med uppdraget att ropa "första, andra, tredje, SÅLD!" i falsett i öronen på våra sovande gäster. Vi kommer bli världens mest hatade hotell men vi kommer aldrig stänga igen. Expandera. Öppna mängder av likadana hotell i varje stad. Låtsas som att verksamheten går hur bra som helst.

4. Starta en oändlig reklamkampanj för hudcancer. Reklamen ska synas överallt, pågå för evigt och budskapet ska vara hur himla bra hudcancer är och att alla borde skaffa sig lite cancer i huden.

5. Ge en miljard till alla som filmar sig själva när de kissar på sig precis när de ska säga "ja" på sitt eget bröllop.

6. Införa en regel i riksdagen som tvingar alla politiker att säga "tack herr snoppellipopploppa" istället för "tack herr talman". Om någon råkar säga fel går vederbörande politikers riksdagsplats omgående till den på Trelleborgs FF's avbytarbänk med längst penis (i erigerat tillstånd).

1 kommentar:

Li sa...

haha jag tycker att allt lät super!