fredag 24 oktober 2008

Häpnadsväckande statistik

Det är alltid intressant att titta närmare på siffror och statistik, eftersom vi då pratar om hårda kalla fakta. Man kan lära sig ganska mycket, om inte annat kanske få sig en tankeställare.

Nyligen grävde jag mig djupare in i det svenska fotbollslandslagets statistik och upptäckte en rad ganska häpnadsväckande sakförhållanden. Titta själva får ni se på följande siffror, alltså hämtade från det svenska fotbollslandslaget.


- I 95% av sina matcher tror Zlatan att han är något.

- I 100% av sina matcher är Petter Hansson fullt medveten om att han inte är något.

- I 92% av sina matcher är Petter Hansson hoppfull och inser att det inte kan bli mycket värre.

- 90% av spelarna i svenska landslaget har någon gång tagit tillfället i akt och ifrågasatt Anders Svenssons ålder, vikt och avsaknad av skäggväxt.

- I 85% av matcherna får Fredrik Ljungberg höra av någon i motståndarlaget att han är "mannen med fotbollseuropas halaste tvål".

- I 65% av matcherna får han höra det från någon i sitt eget lag.

- På varannan presskonferens bjuder Lars Lagerbäck på en av sina populära skrönor från sitt tidigare liv, då han var verksam som bordellmamma.

- Fredrik Ljungberg har samma relation till landslaget som till sina sexuella kontaker. Han skyller på "migrän" om det inte känns intressant.

- 55% av spelarna i svenska landslaget har dragit över Josefin Crafoord.

- 5% av spelarna i svenska landslaget har skinkat på Paul Haukka.

- I 10 av 10 matcher tar Andreas Isaksson frustrerat ut sin hemska barndom genom att slå horribla in- och utsparkar.

- Kim Källström är jämn i passningsspelet ungefär lika ofta som bandet Kent hämtar inspiration till sina texter från Stefan & Krister.

- I 43% av sina landskamper har det visat sig att Tobias Linderoth faktiskt inte varit på planen, utan i själva verket hängt på plattan och sålt rökheroin till Paul Lindholm.

- Henke Larsson tjurar ihop 10 minuter in i de flesta träningarna med orden "det här var tamigfan sista gången". Dagen efter gör han emellertid "comeback".

- I 26% av matcherna spelar Olof Mellberg med Lisa Miskovskys flatlöss i skägget.

Tyvärr måste mina källor förbli en yrkeshemlighet.

1 kommentar:

Josefine sa...

haha :) Slår man upp pessimistisk så är där en bild på Henke Larsson. Vad är hans problem? Egentligen.