söndag 4 maj 2008

do you think about me now and then?

Det fick bli bloggpaus i April och kanske trodde ni, trogna läsare, att institutionen Kind of a big deal var ett avslutat kapitel? Men April, April! Gick ni på DEN lätta? Whatevvah, nu kör vi, det finns mycket obehandlat att behandla!

Först och främst, den här mannen gjorde min kväll igår. Grattis Zaragoza!! Och fiii fan vad bra Sergio Garcia var hela matchen igenom. Jag skulle hemskt gärna se honom i Sevillas tröja, även om han gör sig jävligt bra även i sin nuvarande.

* * *

Två låtar lyssnar jag sönder just nu. Jag älskar dem. Ta en kik.


Love love love love LOVE them!

* * *

Deco passade nyss fram Bojan Krkic till 5-0 för Barca mot stackars stackars Los Ché. Det var det snyggaste jag sett av Deco sedan... typ 2005. 6-0 (!) till Barca blev det!

* * *

Albelda tillbaka med besked.

* * *

I ett senare blogginlägg tänker jag ta upp Pekings mindre lyckade start i Allsvenskan. Jag har mycket att säga om det.

* * *

Jag var på två trevliga konserter i slutet av April, nämligen Cut Copy på Berns och Familjen på Medis. Fan vad flott Berns var. Tog ett snack med svenskans Kristin Lundell. Förutom att jag blev förälskad i henne (jag blir det i alla kändisar jag ser/träffar IRL) pratade vi bland annat om dubstep, The Last Shadow Puppets, Schlagerfestivalen och saxofonerna i Hearts On Fire.

* * *

Nu ska jag lyssna på Gang Of Four eller se Real Madrid på tv. Inte riktigt bestämt mig. Vad tycker ni?

4 kommentarer:

Kajan sa...

På tiden att du är i gång igen! Homecoming är riktigt bra, fast den börjar bli lite "gammal" nu.

Fan vad dåliga de är Norrköping, trots att guld-Sören coachar.
Tycker du ska se snookerfinalen i stället.

Slim Sam sa...

Ja, man kan ju tycka att Guld-Sören borde kunna göra något liknanade med Snoka som han gjorde med Bajen 01. Vårt lag är ju ärligt talat bättre på pappret än Bajens dåvarande. Det är klart, någon Christer Fursth har vi ju inte..

Ann Löfgren sa...

hej !kul att du är tillbaka som sagt, jag läser med spänning om allt bara det innehåller passion!

Kajan sa...

Det är just det som är skillnaden, ni har ingen Fürsth! Haha. Dock har ni heller inga målskyttar (Markstedt, Herminator, Kennedy), ingen målvakt (Lasse Eriksson), inga backar (Stark, Johan Andersson, Sulan och Hella) och inga profiler som Trym Bergman.
Bara för att nämna några. Det är mycket som saknas i IFK för att komma upp till Bajens guldklass.