måndag 11 februari 2008

Scream - at the top of your lungs, everybody's feeling right

Är medveten om att vi redan är en bra bit in i 2008, men snart kommer min lista över 2007 års 30 bästa album publiceras. Det har redan släppts en handfull grymma plattor under 2008. Så lite sent ute känner jag mig.

Timbalands skiva kommer inte komma med, men jag måste medge att jag är barnsligt förtjust i "Scream" med Keri Hilson och Nicole Sherzinger. Refrängen är sådär sjuuukt bra att den utan problem hade kunnat ta hem vilken schlagerfestival som helst.******

7-0 till Real! Raúl tvåmålsskytt. Jag hoppas nästan att han blir el Pichichi för första gången sedan 2000-01. Eller jag hoppas väl egentligen på Luis Fabiano (16 mål) från mitt Sevilla. Men Raúl (11 mål) är verkligen en idol för mig.

******

Min flickvän håller på Sunderland. Hon träffade en "charmig" engelsman en utekväll på Stockholm, vars favoritlag var just Sunderland.

Jag har hållt på Southampton i många år, och det vet hon. Min charm räcker alltså inte till?

******

Coolare Myspace-sida får man leta länge efter; www.myspace.com/mrlazee

******

I och för sig har jag fått henne att börja hålla på IFK Norrköping, Juventus och Sevilla. Men Sunderland, hur jävla charmig måste han inte ha varit? Har i alla fall lärt henne allt om jag kan om klubben nu. Vilket inte visade sig vara speciellt mycket. Men lite Kevin Phillips, Stadium of light, Black Cats och Stefan Schwarz fick jag med.

******

Klockan är 02:56 och det är dags att ta sig igenom Yakuza's pch Pascal's senaste album. Later Christian Slater.

1 kommentar:

Kajan sa...

Jag har också träffat en engelsman som håller på Sunderland. Vi träffades också i Stockholm (om det var det du menade för du skrev "på sthlm"). Var han i 40-årsåldern och hette Simon så är det nog samma...