söndag 15 november 2009

Looxreviews; del 28


















January Jones
, 31 år, skådespelerska
Betyg: 9.6
Mycket sitter i munnen. Jag älskar att se hur den rör sig när den pratar. När den ler. När den röker. Av alla munnar är det här min favorit. I övrigt har hon ett utseende som är känsloladdat och - kanske till och med - försåtligt. Som att väldigt mycket döljer sig under den naturliga, ödmjuka, Kattis Ahlströmska ytan. Ge mig en sval vårvind, ge mig sötman av en flyktig kyss, ge mig January Jones.



















Zachary Quinto
, 32 år, skådespelare
Betyg: 8.5
När han ser ut som en stajlad Hollywood-hunk blir han en i mängden. Då ser jag inte om det är han, Henrik Lundqvist eller Alvaro Negredo jag tittar på. Gäsp. MEN! När han framhäver sina, uppenbara, säregenheter är han DELIKAT. Som på bilden ovan. Den kirurgiska blicken. Den autistiskt perfekta frisyren. Fashion-nörd goes seriemördare.















Gemma Ward
, 22 år, modell
Betyg: 8.9
När jag ser bilder på Gemma hör jag Daft Punk. Och tänker på Mars Attacks. Hon ser verkligen ut som en alien. Kolla ögonen. En docka från en annan dimension. Jag gillar henne. Vill peta på hennes ansikte. Känna hur det känns. Smeka hennes utomjordiska hud. Jag älskar den här typen av sällsynthet. Min enda anmärkning skulle kanske vara att hon ser lite lite lite lite, LITE, ut som en glödlampa.

1 kommentar:

Ida sa...

Mycket bra recension av Quinto! Är nöjd. :D Fashion-nörd goes seriemördare var fan klockrent.