söndag 29 mars 2009

Bite my shiny metal ass

Nu kör vi. Helgens innelista.

1. Sigge Eklund
Det finns få verkliga genier. Men Sigge är ett av dem. Och så vacker att man får ont i ögonen.

2. Genesis-countdown på VH1!!3. Rasmus Elm
Det kommer bli många landskamper för den här 20-åringen. Nästintill komplett och extremt mogen för sin ålder. Kommer dominera allsvenskan.

4. MSTRKRFT
Världens bästa bandnamn och världens ballaste electro och hur skön är inte den här låten:Kolla in den här gamla klassikern också.

5. Bender


* * *

Nu till något roligt! Jag kände igen honom på rösten redan när jag tog hans beställning i DT:n. Haha, hur nördigt är inte det. Jag tänkte: Det är ta mig fan Tony Gustavsson som pratar med mig och beställer två happy meal med hamburgare utan gurka. Och visst var det han. Och vilken jävla PRINCE CHARMING han var! Det mest sympatiska jag träffat på i hela mitt liv. När han körde fram till luckan och jag tog betalat kunde jag inte låta bli: "Bara en vecka kvar nu du", och vad glad och uppjagad han blev! Han drog på ett smarrigt Ewan McGregor-smile o ba "Yes! Imorgon har vi genrep mot Örgryte, sen smäller det!". Vi tjattrade lite och han GAV MIG BERÖM FÖR GOD SERVICE. Det hela gjorde mig väldigt exalterad. Är det bara jag som får en känsla av att man uträttar något när man träffar en kändis? Mår genuint bra i kropp och själ av det. Patetiskt men lite sött va?

För alla er obildade: Tony Gustavsson är Hammarbys tränare.

* * *

Det finns mycket i livet som man lika gärna kan missa. A shot at love with The Ikki Twins hör inte dit.

* * *

Glöm det här inlägget. Anledningen till att det står KIND OF A BIG DEAL över min vänstra tutte är helt enkelt för att jag är ett geni.

* * *

Dagens bästa twitter: Calle Schulman: Josef Fritzl var noga med att alltid ha släkt i källaren.

* * *

Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis GRATTIS!

* * *

Noteringar från Portugal - Sverige:

Raul Meireles ser ball ut.

Älgen från Allingsås är inte klinisk i boxen precis.

Våra ytterbackar heter Mikael Nilsson och Adam Johansson och Portugals yttrar heter Ronaldo och Simão och vi kom undan med 0-0. Vad kaotisk min tillvaro blev nu. Allt vänds uppochner.

Chippen hade något väldigt märkligt på huvudet. Var det en så kallad frisyr? Oklart men det var obehagligt, närmast skräckinjagande.

Olof Mellberg är en världsklassförsvarare.

Konkurrensen i Portugals anfall är fortsatt mördande. Danny who?

2 kommentarer:

trissor sa...

Jag tar åt mig, tack.

Ida sa...

they sure are icky alright