måndag 12 januari 2009

I'll go to your room, but you'll have to seduce me

Då ska vi se om vi kan väcka den här bloggen ur jul- och nyårscoman som tydligen slog till någon gång runt julafton. Bloggen skrev ju i princip sig själv i november/december för att sedan helt lägga sig ner och dö. Jag kan avslöja att det beror på mig, bloggens skapare och författare. Jag har varit så fruktansvärt sysselsatt den senaste tiden att KIND OF A BIG DEAL helt enkelt fått ta en HÖGST MOTVILLIG paus. Men nu ska jag, utan att kunna garantera något, försöka ändra på det.

* * *

För det första. Jag behöver fler utseenden att recensera. Ös på med förslag är ni snälla! ÖS. PÅ. Jag har dessutom bestämt mig för att om någon jag känner vill få sig själv recenserad så gör jag det, troligtvis. Brutal uppriktighet är det som gäller. Eventuellt kommer jag recensera mig själv. NOTERA ATT JAG SKREV EVENTUELLT.

För det andra. Stjärnorna på slottet är en gåva från Gud.

* * *

Nya låtar uppe. Lyssna på dem, tack!

* * *

Såhär kan det se ut när jag och Per Zander från Fotbollskanalen har en het fotbollsdebatt.

* * *

Jag behöver göra någon snart. Jag har inte gjort någon på jättejättelänge. Vem ska jag göra? Och hur gör man nu igen? GÖR. MIG. NÅGON.

* * *

Borde inte ha bloggat det där jag nyss bloggade.

* * *Härmed utnämner jag detta till årets bild. Från vänster: Alvino Vedino, undertecknad, Mathilda (GRATTIS!), Li.

* * *

För det tredje. Ska listan över 2008 års album innehålla 20, 30 eller 50 skivor? Jag gillar superjättehimlamånga skivor från förra året och det är vansinnigt jävla svårt att bestämma vilka som är bättre än andra. Men topp 3 är spikad.

* * *

Vi tar väl en youtube på det också. Titta på det här. En jättefin låt med ett jättebra band som många säkert lyssnat jättelänge på men som jag ganska nyligen upptäckt.* * *

Och så slutligen. Jag blir fan bög av Javier Bardem. Se och njut. Men händerna på täcket. Godnatt!

2 kommentarer:

Ida sa...

jag kan bara tänka på hans jävla page i no country for old men

lillasyster sa...

fast jag tycker fan inte att vicky christina barchelona var så djävulskt bra.... han är het dock!